Telefon 0241-793370
 

Velux takfönster

Fönster leverantörer - Velux takfönster - Bygglagret Webbutiken för Velux takfönster - ctl00_cph1_prodImage

Vi har inte hela VELUX sortiment utlagt för att kika på hela sortimentet
Klicka här för prislista och broschyr

Vi lämnar upp till 14% volymrabatt på Velux Takfönster


Velux takfönster är en världsledande tillverkare inom takfönster,
Släpp in ljuset med Velux takfönster som håller hög kvalitet.
En skräddarsydd lösning för varje hem och hus,

Låt dig inspireras av vackra lösningar med många kombinationer.
Läs mer om Velux Takfönster

OBS! Enligt Boverkets regler skall allt glas närmare
golv/mark än 60cm vara personsäkert (härdat el. laminerat) Läs mer

Välj en modell från Velux takfönster nedan och lägg sedan produkten i kundkorgen så räknas ditt pris ut automatiskt inklusive frakt och med rätt 
rabatter enligt nedanstående rabattstege


Volymrabatter
20 000 - 40 000    5%
40 000 - 60 000    9%
60 000 - 90 000   14%
90 000 & uppåt Offereras 

Välj modell nedan för att se storlekar och priser

Fyll i dina mått:
 

 

Velux Takfönster

När någon pratar om takfönster så pratar de allt som oftast om just Velux takfönster. Velux har länge varit marknadsledande och det man refererar till och jämför med om man letar efter ett sätt att släppa in mer ljus genom taket. Velux Svenska AB ingår i Velux-gruppen.

Velux grundades i Danmark redan 1941 för att lösa problemet med ljus och ventilation på vindar. Namnet anger vad det hela handlar om: VE ventilation och Lux som betyder ljus och det är just det som erbjuds än idag med ypperliga lösningar och högsta kvalitet.

Velux vision innefattar att de skall vara ett föredöme vad gäller kvalitet och produktsortiment och därmed leverera de bästa lösningarna för att ge sina kunder dagsljus och frisk luft genom taket. Att de lyckats bygga bra takfönster genom tiderna och gör det än idag går våra nöjda kunder här på Bygglagret i god för, det gör att vi gärna hjälper fler att få en ljusare vardag.

Velux har idag inte bara det traditionella takfönstret för sluttande tak i sin produktportfölj utan även takkupoler och takbalkonger för större möjligheter att släppa in ljuset. För din bekvämlighets skull kan du även välja fjärrmanövrerade eldrivna fönster och komplettera med gardiner för de dagar solen är för stark.

Har du frågor om Velux takfönster som du inte hittar svaret på vår sida eller bara vill ha lite hjälp med ditt köp så tveka inte att kontakta oss - vi hjälper gärna till!


Kontakt | Volymrabatt | Frågor & Svar  | You Tube | Instagram | Facebook

Bygglagret i Mockfjärd AB | Högsvevägen 100 | 78543 Mockfjärd | Telefon: 0241-79 33 70 | Reg nr 556161-3851 | E-Post: info@bygglagret.se

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.