Telefon 0241-793370
 

Dala Dörren

Dörr leverantörer - Dala Dörren Ytterdörrar - Bygglagret Webbutiken för dörrar - ctl00_cph1_prodImage


NYHET: nu med 2-färgsmålning och inåtgående på samtliga modeller


Dala dörren kvalitè till rätt pris  Ytterdörrar och förrådsdörrar för omgående leverans,
Kvalitèts dörrar med udda mått till riktigt låga priser.

Ytterdörrar och förrådsdörrar med bredder som 8,9,10 och höjder som 18,19,20,21 från fabrik inom 24 timmar. 

När du valt modell kan du enkelt måttanpassa din ytterdörr eller förrådsdörr från
Dala dörren ner till millimeternivå, och välja din egen kulör du kan även välja alla modeller som inåtgående under tillbehör. Dala Dörren har alla förrådsdörrar och ytterdörrar i standardmått på lager för snabb leverans – 2-5 dagar.

Dala Fönster: Fönster                   Dala Fönster: Altandörrar
Dala Dörren: Garageportar         Läs mer om Dala Dörren

Välj en dörr från Dala Dörren nedan och lägg sedan produkten i kundkorgen så räknas ditt pris ut automatiskt inklusive frakt och med rätt rabatter enligt nedanstående rabattstege

Grundrabatt 10-15% 

Volymrabatter
20 000 - 40 000    5%
40 000 - 60 000    9%
60 000 - 90 000   14%
90 000 & uppåt Offereras

Välj modell nedan för att se storlekar och priser

Alla Lagervaror (2-5 dagar) skickas från fabrik inom 24 timmar

Fyll i dina mått:
 

Dala Dörren

 

Daladörren är ett resultat av en effektiv tillverkning och gott hantverkskunnande som då blir ett prisvärt och bra alternativ.

Dala dörren är ytterdörrar som passar bra in i vilken entré som helst och det till ett riktigt bra pris. Vi har både enkla ytterdörrar och par ytterdörrar för den bredare entrén från Dala Dörr. Dessutom har vi förrådsdörrar som är tänkta för utrymmen som inte skall hålla värmen inne och kylan ute på samma sätt som en ytterdörr i ett boningshus gör. Förutom att man kan få en riktigt prisvärd ytterdörr så går det också att få dem i mindre standardiserade mått än de som fås från de större leverantörerna av dörrar.
Oavsett om du önskar en ytterdörr med fönster eller utan så är Dala dörren ett gott alternativ.

Välj din stil på ytterdörr och ställ därefter in måtten, välj till dörrhandtag och beställ, med snabba leveranser så har du snart en ny fräsch ytterdörr på plats. Har du frågor om Daladörrar eller något annat så kontakta vår kunniga personal som gärna hjälper till så du kan göra ett bra och välinformerat köp.

Kontakt | Volymrabatt | Frågor & Svar  | You Tube | Instagram | Facebook

Bygglagret i Mockfjärd AB | Högsvevägen 100 | 78543 Mockfjärd | Telefon: 0241-79 33 70 | Reg nr 556161-3851 | E-Post: info@bygglagret.se

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.